top of page

trajèctoria professional

Empresa constituïda l'any 1987, després de 52 anys de dedicació familiar, per realitzar diverses activitats en el sector de la construcció.

Executem tot tipus de construcció, ja sigui industrial, residencial, comercial o pública. Comptem amb una divisió dedicada a la fabricació i subministrament de formigó preparat i una altra als prefabricats de construcció.

 

Actualment, la quarta generació s’incorpora al projecte familiar seguint l’essència i la dinàmica dels seus predecessors.

 

Gràcies a la nostra dilatada experiència, hem pogut aprendre i adaptar-nos a una gran multitud de situacions. El resultat? Poder oferir les millors solucions tècniques i personals adaptades a les situacions concretes de cada client.

 

Des de Garrofé, treballem amb diligència per aconseguir l’excel·lència dins del sector de la construcció. Es té cura de cada una de les fases del procés constructiu. El nostre equip de professionals qualificats s’encarreguen de tots els detalls amb total rigor per poder brindar la qualitat esperada.

albaiges_bordillo (1).jpg

qualitat

El nostre principal objectiu és poder integrar els nivells de qualitat que s’estableixen en les normes ISO 9001 i ISO 14001, per tal d’assegurar que els productes i serveis que oferim (formigó preparat i la construcció d’edificis i obra pública), compleixin un alt nivell de satisfacció dels nostres clients.
 
Per aquest motiu, treballem de forma integrada i respectuosa amb el medi ambient i amb un fort compromís de millora continuada de tot el nostre equip humà. Així doncs, el nostre modus operandi, és un dels elements clau que ens ha ajudat a consolidar-nos com un referent a les terres de Lleida en el sector de la construcció.

El compromís empresarial de Garrofé S.A.U és ferm. Els anys d’experiència dedicats al sector de la construcció i el talent humà del nostre equip ens permeten anticipar-nos als problemes del sector de forma resolutiva i resilient.

compromís ambiental

noun-check-1438093-01.png

La prevenció de la contaminació.

noun-check-1438093-01.png

Conservació dels recursos i consum d’energia de forma responsable.

noun-check-1438093-01.png

Reducció de la utilització de productes perillosos i de la generació de residus.

Descarrega't la política de qualitat

noun-check-1438093-01.png

Incorporació de forma continuada, de millores que minimitzen l'impacte ambiental.

bottom of page